Osebne podatke (ime in priimek, naslov, naslov elektronske pošte, telefonska številka in podatek o dogodku, katerega se je oseba udeležila, ali produktu, ki ga je naročila) podjetje (upravljalec) LIU-TAI 14, storitve in prodaja, d.o.o., Tisnikarjeva ulica 44, 1000 Ljubljana, obdeluje zgolj za naslednje namene:

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje LIU-TAI 14 d.o.o. deluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007) in s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679) ter posamezniku, kateremu v sklopu varovanja osebnih podatkov zagotavljamo naslednje pravice:

Pravica, da od podjetja LIU-TAI 14 d.o.o. kot upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije:

Javno objavljena mnenja

Na spletni strani se pojavljajo javno objavljenja mnenja o knjigah in ostalih produktih in storitvah, ki jih ponuja podjetje LIU-TAI 14 d.o.o.. Vsa menja o knjigi so kopirana iz javnih objav socialnih omrežij, objavile so jih omenjene osebe same, ali pa smo od njih pridobili pisno potrditev, ki jo hranimo v elektronski pošti.

Postopek uveljavljanja pravic posameznika

Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca, in sicer na e-naslov [email protected]

Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

LIU-TAI 14, storitve in prodaja, d.o.o.
Tisnikarjeva ulica 44
1000 Ljubljana

Varstvo osebnih podatkov: opis je bil pripravljen januar 2024