Vstopite v svet dobrega počutja!

Skupaj z ekipo biokemikov smo formulirali popolnoma nova, izjemna prehranska dopolnila, prav takšna, ki so meni pomagala na težki poti do ozdravitve.

Predstavitev izdelkov

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo

“Pred šestimi leti je moje življenje obstalo na točki, kjer nisem vedela, ali bo vsak moj naslednji dih zadnji. Borila sem se s težko obliko bolezni sindroma kronične utrujenosti. Da sem preživela, sem med drugim uživala kar 15 različnih prehranskih dopolnil in to je bil velik finančni zalogaj, približno 600 € na mesec! Ko sem ozdravela, sem razmišljala, kako bi nam vsem lahko pomagala na najboljši možen način, torej, kako strniti vse pomembne učinkovine, ki sodelujejo pri proizvodnji energije v celicah in podpirajo imunski sistem, v najmanjše število proizvodov za najoptimalnejši rezultat.”


Skupaj z ekipo biokemikov smo formulirali popolnoma nova, izjemna prehranska dopolnila. Vse učinkovine v trojčku Nina’s goodies dokazano delujejo in so klinično preizkušene. Danes sem zdrava.

»Nina’s goodies« je moja znamka, pod katero se iskri energetski trojček, formulacija treh izdelkov, ki je na trgu edinstvena, prva v takšni obliki.

Izdelki so plod aktivnega sodelovanja mednarodne ekipe strokovnjakov, proizvedeni so v Sloveniji v podjetju Biostile iz Komna – vodilnem na področju prehranskih dopolnil.

O izdelkih

Superiorni proizvodi za dvig energije so skrbno sestavljeni, zanje so uporabljene zgolj surovine najvišje kakovosti, proizvedene v skladu z najvišjimi standardi v prehranski industriji.

Vsebujejo izjemno pomembne učinkovine, ki višajo nivo energije. (*Beri spodaj.)

Če ste utrujeni, brez energije, če ste preizkusili že marsikaj, da bi znova zaživeli v vsej svoji polnosti, pa nič zares ne pomaga, je Nina’s goodies odgovor za vaše težave. Za vas smo poskrbeli z naslednjimi močnimi sestavinami v visokih odmerkih. Poudarek je na mešanici učinkovin z dokazano sinergijskimi učinki, ne zgolj na eni sami sestavini.

Energija je vitalni del življenja, vendar je v medicini spregledana. Najpogosteje se pacienti zdravnikom v medicinski praksi pritožujejo zaradi utrujenosti, ta pojav ima celo svoj akronim TATT (tired all the time), torej utrujen ves čas, kljub temu pa je utrujenost najslabše zdravljen simptom v vsej moderni zahodni medicini. Vsi bi imeli radi več energije.

Energija je kot denar, zelo zabavno ga je porabljati, treba pa je trdo delati, da ga zaslužiš. Predstavljajte si, da je energija kot denar v banki, ampak v naši energijski banki ne moremo prekoračiti limita, ne moremo si izposoditi energije. Če je v naši banki zmanjka, preprosto umremo. Energija je razlika med življenjem in smrtjo! Utrujenost je simptom, ki ga občutimo, ko zahteva po energiji preseže energijo, ki jo je telo sposobno proizvesti.


S prehranskimi dopolnili Nina’s goodies je torej cilj povečati produktivnost posameznika, ohranjati nivo energije in nagovarjati stanja, ki zahtevajo večjo porabo energije oz. je ta že okrnjena. Z le tremi proizvodi boste lahko maksimirali dovajanje energije tako, da boste oskrbeli mitohondrije v celicah s pravimi hranili, da bodo lahko v zadostnih količinah proizvajali univerzalno energetsko valuto v našem telesu – adenozin trifosfat (ATP). Kot zanimivost: rezerve ATP v celicah so zelo majhne. V vsakem danem trenutku je v celicah srca dovolj samo toliko ATP, da zdrži deset kontrakcij! V 24 urah povprečen človek generira več kot 70 kg ATP! Torej morajo biti mitohondriji pri recikliranju ATP v ekstremno dobrem stanju, da lahko celice stalno oskrbujejo z energijo.

Asset 11BUST B - 1x 1
Asset 3logo_W_RSL21
Asset 2logo_W_RSL21 2

KONTAKTIRAJ ME!